Σύλλογος Π.Ε. "Ρ. Ιμβριώτη": ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΣΜΕΑΕ)

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2/2014 από 8.00 – 11.00 π.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9 π.μ. ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου  «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» ενεργοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ και κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από 8 π.μ. - 11 π.μ. για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, για την Τετάρτη 12/2/2014,  για να μπλοκάρουμε, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης, το σεμινάριο που οργανώνει την ημέρα αυτή ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής αγωγής κ. Τζίμας, για τους Διευθυντές και Προϊσταμένους/ες των ΣΜΕΑΕ Π.Ε και ΔΕ, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής  «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» στις 10.00 πμ.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Εφαρμογή του θεσμού της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας κατά το σχολικό έτος 2013-2014 – Διαδικασίες», εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας με αρ. πρωτ. 1900089/Γ1/10-12-2013.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογό μας αλλά και άλλους συλλόγους της Α΄ Αθήνας στις 9.00 το πρωί στην είσοδο του Ειδικού Σχολείου Καισαριανής, Σολομωνίδου 68 πίσω από το γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Παράλληλα κηρύσσουμε επιπλέον 3ωρη στάση εργασίας ως Δ.Σ. του Συλλόγου από 11.00 – 14.00, για την κάλυψη των συναδέλφων Διευθυντών και Προϊσταμένων ΣΜΕΑΕ και τους καλούμε να μη συμμετέχουν στο σεμινάριο.

Είναι ώρα ευθύνης, ατομικής και συλλογικής, να εκφράσουμε έμπρακτα πλέον τη θέση και στάση μας ενάντια στην αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών και το νέο σχολείο που προωθείται μέσω αυτής.

Η μαζική μας συμμετοχή τους αγώνες του επόμενου διαστήματος είναι και η καλύτερη απάντηση στην προωθούμενη βίαιη ένταξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες στο γενικό σχολείο, στην προσαρμογή δηλαδή και της ειδικής αγωγής στις νέες ανάγκες της κερδοφορίας των επιχειρήσεων, που αφήνει χιλιάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες χωρίς σχολείο και εκπαίδευση και τσακίζει τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 9.00 το πρωί

 στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»