Τι είναι το ΠΑΜΕ Εκπ/κων

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Η επιτροπή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ επιδιώκει να ενώσει όλους τους Εκπαιδευτικούς στο επίπεδο της πόλης και του Νομού ανεξάρτητα από σχέσεις εργασίας (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές, ωρομίσθιοι, αναπληρωτές, μόνιμοι της δημόσιας, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των εργαζομένων εκπαιδευτικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση). Βάση ενότητας και συσπείρωσης είναι τα συμφέροντα της μισθωτής εργασίας, τα δικά μας συμφέροντα, το δικαίωμα όλων στη μόρφωση.

Η επιτροπή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ θα παλεύει για όλα τα προβλήματα της εκπαίδευσης, για ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς στο χώρο εργασίας τους, στην εκμεταλλευτική κοινωνία που ζουν. Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Θα συντονίζει τη δράση της με τους άλλους εργαζόμενους, τους γονείς, τους μαθητές, τους φοιτητές, για μια άλλη εκπαιδευτική πολιτική, για ένα άλλο σχολείο, για να γίνει η μόρφωση δικαίωμα όλων. Στα πλαίσια μιας τέτοιας πορείας, θα συγκεντρώνονται δυνάμεις στη γραμμή της ταξικής πάλης, θα κερδίζει έδαφος το Παλλαϊκό Μέτωπο για την Ενιαία Λαϊκή Παιδεία.