Σ.Ε.Π.Ε. «Ρόζα Ιμβριώτη»: ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ!

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

 

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» χαιρετίζει τα σχολεία στα οποία ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες συντάχθηκαν με το Σωματείο μας και τον Κλάδο και δήλωσαν ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ, αρνούμενοι να συρθούν στις εκβιαστικές και παραπλανητικές αποφάσεις και πιέσεις του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης, και δε συμμετείχαν στις διαδικασίες αξιολόγησης των διευθυντών.

Χαιρετίζουμε επίσης και τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες, που, αν και το σχολείο τους μπήκε στην αξιολόγηση των διευθυντών, εκείνοι/ες αρνήθηκαν και συντάχθηκαν με τη συλλογική απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Δείξαμε ότι δε θα το επιτρέψουμε σ’ όσους σκέφτονται να μας ξαναγυρίσουν πίσω. Τον Σεπτέμβρη θα μας βρουν μπροστά τους!

Καταδικάζουμε τις παραπλανητικές και απίστευτες σε πολλές περιπτώσεις μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε το Υπουργείο και οι εκπρόσωποί του σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του, που τελικά  έπεσαν στο κενό!

Καλούμε τους (λίγους ευτυχώς) συναδέλφους που αγνόησαν την πλειοψηφία των συναδέλφων του Σχολείου τους και προχώρησαν στην αξιολόγηση των υποψηφίων, αλλά και τους συναδέλφους των σχολείων που πήραν μέρος στη διαδικασία με το δικό τους σκεπτικό, για να "στηρίξουν" ή να "μαυρίσουν" τον/την υποψήφιο διευθυντή, να ξανασκεφτούν τη στάση τους. Να κατανοήσουν ότι με τη συγκεκριμένη στάση σπάζουν τη συλλογική αντίσταση του Σωματείου μας και του Κλάδου και αντικειμενικά και τη διαδικασία της αξιολόγησης αποδέχονται και τελικά συντάσσονται με το Υπουργείο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

μόνο συσπειρωμένοι μαζικά στον Σύλλογό μας μπορούμε και θα αντιπαλέψουμε την αντιεκπαιδευτική πολιτική!

Για να είστε ενημερωμένοι σας στέλνουμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας:

  • 16 στα 26 σχολεία του Συλλόγου μας στήριξαν την ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ. 
  • 1 σχολείο δεν είχε υποψήφιο αλλά συντάχθηκε με την απόφαση του Κλάδου.
  • 9 σχολεία μπήκαν στη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων Δ/ντών, αλλά και σε πολλά  απ΄ αυτά εκφράστηκε η αντίθεση αρκετών συναδέλφων με ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

AttachmentSize
85ο Ενημ. Χαιρετίζουμε πλειοψηφία σλφων & σχολείων Συλ που δήλωσαν ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από αξιολόγηση διευθυντών 21.6.17.doc153.5 KB