Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη": Κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του 3ου Νηπιαγωγείου Καισαριανής!

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του 3ου Νηπιαγωγείου Καισαριανής!

Γιατί ο αγώνας έχει και αποτελέσματα!

 Μετά από την παράσταση του Δ.Σ. με τις συναδέλφισσες νηπιαγωγούς τον Γενάρη και τις συνεχείς από τότε παρεμβάσεις και επικοινωνίες του Συλλόγου μας προς την Α΄ Δ/νση, λύθηκε επιτέλους το οξυμένο πρόβλημα που αφορούσε στην  εύρυθμη παιδαγωγική λειτουργία  του 3ου Νηπιαγωγείου Καισαριανής.

Θυμίζουμε ότι στο 3ο Νηπιαγωγείο Καισαριανής υπάρχουν 8 παιδιά με ειδικές ανάγκες, δύο από τα οποία με σοβαρά προβλήματα επιθετικής συμπεριφοράς, αλλά και άλλα τέσσερα παιδιά με σοβαρά προβλήματα - δείτε sylimvrioti.gr έγγραφα αρ. πρωτ. 35/23-1-17 και 39/30-1-2017. Για να καλυφθούν οι ανάγκες είχαμε ζητήσει να τοποθετηθούν 2 επιπλέον νηπιαγωγοί.

Καταρχήν είχαμε την τοποθέτηση μιας νηπιαγωγού για παράλληλη στήριξη εξ ολοκλήρου για το παιδί που την είχε ανάγκη (όπως δηλαδή πρέπει να γίνεται για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης) και τη βδομάδα που μας πέρασε τοποθετήθηκε (και πάλι με παρέμβαση του Συλλόγου μας) και 2η νηπιαγωγός για τη δημιουργία και 2ου ΤΕ, που ήταν αναγκαίο και είχαμε ζητήσει στη συνάντησή μας στις 24/1/2017 στο Δ/ντή Π.Ε. Α΄ Αθήνας.

Φυσικά η ικανοποίηση των δύο αιτημάτων μας έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και φυσικά χάρη στην επιμονή του Συλλόγου μας.

Απρόσκοπτα πλέον τώρα οι συναδέλφισσες νηπιαγωγοί μπορούν να επιτελέσουν  το παιδαγωγικό έργο τους προς όφελος των μαθητών τους.

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι η συσπείρωσή μας στο σωματείο μας, στον Σύλλογό μας, και ο συλλογικός μας αγώνας φέρνει και αποτελέσματα. Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας και στη δύναμη του κάθε μικρού ή μεγάλου αγώνα που δίνουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των δικών μας και των μαθητών μας.

AttachmentSize
50ό Ενημ. Κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών στο 3ο Νηπιαγωγείο Καισαριανής. Γιατί ο αγώνας έχει και αποτελέσματα. 19.3.2017.doc150 KB