Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη": Για τους νηπιαγωγούς

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version


ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», χαιρετίζει τη στάση των συναδέλφων νηπιαγωγών που αψήφησαν τις εντολές της διοίκησης και αποφάσισαν να συμπαραταχθούν με τις αποφάσεις του Συλλόγου και του κλάδου, δηλαδή να συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων του κάθε Νηπιαγωγείου, ως κυρίαρχο όργανο λήψης αποφάσεων, και με τον παιδαγωγικό τρόπο, που οι ίδιες/οι ξέρουν, να αποφασίσουν για το πώς θα λειτουργήσουν καλύτερα το νηπιαγωγείο προς όφελος των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών, δηλαδή να κάνουν τον καταμερισμό των τμημάτων και την ανάθεση των νηπιαγωγών στα τμήματα όπως αυτές/οι κρίνουν προσφορότερο, σε μόνιμη ή εκ περιτροπής βάση.

Τις καλούμε να συνεχίσουν την ίδια στάση, παρά τις όποιες εντολές ή προτροπές ή έγγραφες υποδείξεις δεχθούν από τις Σχολικές Συμβούλους, για τη μη θεώρηση ωρολογίων προγραμμάτων. Την απόφαση αυτή του Συλλόγου, έχει στηρίξει και υλοποιήσει η πλειοψηφία των νηπιαγωγείων του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου θα είναι δίπλα στις/στους συναδέλφους νηπιαγωγούς, τους καλεί να συνεχίσουν αταλάντευτα την ίδια στάση που έχουν κρατήσει μέχρι τώρα και να ειδοποιούν τα μέλη του Δ.Σ. σε κάθε περίπτωση.

Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να πάρει ανάλογη απόφαση στήριξης των νηπιαγωγών.

 

Συλλογικά και συσπειρωμένοι στο Σύλλογό μας, στο σωματείο μας, αντιπαλεύουμε την αντιεκπαιδευτική, αντιλαϊκή πολιτική.

AttachmentSize
77ο Ενημ. Χαιρετίζουμε τις νηπιαγωγούς που αντιστέκονται και συνεχίζουμε 8.11.2016.doc148.5 KB