Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη": Για τα έργα αναβάθμισης στα σχολεία της Καισαριανής

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΤΥΠ ΑΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΗ 2017 ΣΤΙΣ 8.30 π.μ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» συμμετέχει στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καισαριανής για κινητοποίηση στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην Ο.Σ.Κ.) προκειμένου να υπογραφεί η υλοποίηση έργων υγιεινής και ασφάλειας, που έχουν εγκριθεί για τα σχολεία της Καισαριανής.

Στην  ενημέρωση που είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην προγραμματισμένη συνάντησή του με την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Καισαριανής στις 24/3/2017, έγινε γνωστό ότι έχουν εγκριθεί από την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. έργα για τα σχολεία της Καισαριανής ποσού 734.000 €, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες των φορέων της πόλης, της Δημοτικής αρχής αλλά και του Συλλόγου μας που συμμετείχε σε αυτές. Παρόλα αυτά έχει παγώσει η έναρξη των έργων  από μια υπογραφή που δεν μπαίνει εδώ και 4 μήνες!

Σημειώνουμε ότι πρόκειται για έργα απαραίτητα και σοβαρά που έχουν ανάγκη τα σχολεία και που δεν έχουν γίνει εδώ και χρόνια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλεί στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται την Τρίτη 28/3/2017 στην ΚΤ.ΥΠ. (Φαβιέρου 30). Συγκέντρωση και αναχώρηση από την κεντρική Πλατεία Καισαριανής «Παναγιώτη Μακρή» στις 8.30 το πρωί.

Καλούμε καταρχήν να συμμετέχουν όσοι συνάδελφοι δεν έχουν μάθημα τις πρώτες ώρες.

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους Δ/ντές- Δ/ντριες των Σχολείων της Καισαριανής να διευκολύνουν όσους άλλους συναδέλφους θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση από συνάδελφο/ους από κάθε σχολείο.

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους στα σχολεία να ζωγραφίσουν με τους μαθητές τους και να αναρτήσουν τις ζωγραφιές των παιδιών στα κάγκελα των σχολείων, διεκδικώντας και έτσι καλύτερη κτηριακή υποδομή.

Απαιτούμε την άμεση έναρξη των διαδικασιών προκειμένου τα έργα να ξεκινήσουν με το κλείσιμο των σχολείων για να μην χαθεί άλλη μια χρονιά.

Η Δύναμή μας βρίσκεται στον αγώνα μας.

Τα παιδιά μας στον 21ο αιώνα  έχουν ανάγκη από ασφαλή σχολεία που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες τους. Να δοθούν τα χρήματα που παράχθηκαν με τον ιδρώτα των γονιών τους στα σχολεία που έχουν ανάγκη τα παιδιά  τους.

AttachmentSize
51ο Ενημ. Διαμαρτυρία φορέων στην ΚΤΥΠ Τρίτη 28 Μάρτη για έργα στα σχολεία της Καισαριανής 26.3.2017.doc151.5 KB