Σ.Ε.Π.Ε. " Ο Σωκράτης": Πρόσκληση σε συσκέψεις με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και νηπιαγωγούς

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Όχι στα κυβερνητικά κελεύσματα για παραπέρα υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας, για κλείσιμο νηπιαγωγείων. 

Αντιστεκόμαστε, μπλοκάρουμε, ανατρέπουμε την τροπολογία για αύξηση του ελάχιστου αριθμού νηπίων ανά τμήμα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας σε καλεί τη Τρίτη 19 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., στα Νηπιαγωγεία του Αγίου Στεφάνου (στο σταθμό του τρένου), για να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την αποτροπή της νομοθετικής ρύθμισης για αύξηση του ελάχιστου αριθμού ανά τμήμα, που θα έχει ως συνέπειες πολλοί νηπιαγωγοί να χάσουν τη θέση τους, να μπουν στη διαδικασία της μετακίνησης και φυσικά να γίνουν ακόμα λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών, αφού η κυβέρνηση ήδη «εξήγγειλε» μηδενικούς μόνιμους διορισμούς!

Εκπαιδευτικοί και γονείς οργανώνουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμα όλων των παιδιών στην αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν δίχρονη Προσχολική Αγωγή. Για Νηπιαγωγό με μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Νομοθετική κατοχύρωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών. 15 παιδιά / ανά τμήμα και 2 νηπιαγωγοί στα τμήματα με 25 παιδιά. Μαζικοί διορισμοί μόνιμων νηπιαγωγών και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Τμήματα ένταξης και ειδικά νηπιαγωγεία για όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

 

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας σε καλεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., στο 3ο Δημ. Σχολείο Αχαρνών (Λιοσίων 42 Μενίδι), για να συζητήσουμε το προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών για τη νέα σχολική χρονιά, τις συνέπειες που θα έχει στο εργασιακό σου μέλλον και κυρίως για να οργανώσουμε τον αγώνα μας, ώστε να παρθεί πίσω η διάταξη του Υπουργείου που ανατρέπει τη ζωή σου και τσακίζει τα δικαιώματά σου.


AttachmentSize
προς τους ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ - σύσκεψη - συζήτηση.doc31 KB
προς τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - σύσκεψη - συζήτηση.doc29 KB