Σ.Ε.Π.Ε «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»: Κάτω τα χέρια απ' την Κοινωνική Ασφάλιση

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!

Αυτός είναι ο δικός μας "διάλογος", ο δρόμος του αγώνα και της διεκδίκησης για ζωή με δικαιώματα!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

μετά τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου μας στην Πανεργατική Απεργία της 12ης Νοέμβρη (42%), ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ με νέα ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Στις 3 Δεκέμβρη, απαντάμε στην επίθεση κουαρτέτου-κεφαλαίου-κυβέρνησης, που διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, μας φοροληστεύουν, προωθούν πλειστηριασμό των σπιτιών μας, εφαρμόζουν τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ στην εκπαίδευση!

Μας θέλουν δασκάλους με τη μαγκούρα στην τάξη, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με μισθούς πείνας και συντάξεις των 360-380 ευρώ!

Στην Παιδεία, μπαίνει Δεκέμβρης και υπάρχουν πάνω από 4000 κενά, τα ταμεία είναι άδεια, στην Ειδική Αγωγή η κατάσταση είναι εκρηκτική!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τσακίζει το λαό, εφαρμόζοντας τα 1ο, 2ο, 3ο μνημόνια, που ψήφισαν εναλλάξ ή από κοινού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, για να ανακάμψει η καπιταλιστική οικονομία και να αυγατίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Εξαθλιώνουν το λαό και την ίδια στιγμή χαρίζουν τα χρέη στους επιχειρηματίες!

Και μας ζητούν να συναινέσουμε σε όλα αυτά, να κάνουμε διάλογο, για να τα εφαρμόσουν καλύτερα! Θέλουνε τη συναίνεσή μας στη σφαγή μας!

Φτάνει πια! Κανένας φόβος! Καμία ανοχή, καμία αναμονή, καμία συναίνεση! Αντεπίθεση!

Όλοι και όλες στις 3 Δεκέμβρη στην Απεργία και στους δρόμους!

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                  Πετρίδης Μανώλης

AttachmentSize
55ο Ενημ. Κλιμακώνουμε με νέα Πανεργατική Απεργία 3 Δεκέμβρη 2015.doc154.5 KB