Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» : Πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

 

Με μεγάλη ανταπόκριση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» την Κυριακή 2/12. Πάνω από 100 παιδάκια, ελληνόπουλα και παιδάκια μεταναστών,  από νηπιαγωγεία και δημοτικά της περιοχής βρέθηκαν στο χώρο του 4ουΔημοτικού παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις του προγράμματος μαζί με τους γονείς τους. 

Μία εκδήλωση φτιαγμένη με μεράκι για μικρούς και μεγάλους. Σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον τα παιδιά ζωγράφισαν, έπαιξαν με δασκάλους και παιδαγωγούς ακούγοντας παιδικά τραγούδια των Χατζιδάκη, Λοΐζου κ.α. Αμέσως μετά ανάμεσα σε γέλια και παιδικές φωνές παρακολούθησαν την παράσταση του Καραγκιόζη. Στο χώρο υπήρχαν κέικ, πορτοκαλάδες, κουλουράκια και άλλα φαγητά και αναψυκτικά για τα παιδιά, τα οποία έφτιαξαν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών. Υπήρχε επίσης και καφές για τους «μεγάλους».

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των γονιών τους δείχνει την ανάγκη των λαϊκών οικογενειών να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους, να βγουν από το σπίτι τους και να αντισταθούν στη μιζέρια που θέλουν να μας επιβάλλουν. Να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε μια μεγάλη αγκαλιά συναγωνιστών.

Η πρωτοβουλία μας αποδεικνύει ότι μπορούμε με την αλληλεγγύη μας να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, να δώσουμε στα παιδιά μας πολιτισμό και ψυχαγωγία δωρεάν και όχι τα ακριβοπληρωμένα προϊόντα υποκουλτούρας των πολυεθνικών.

Συνεχίζουμε με τις επόμενες εκδηλώσεις μας για μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε τη συμμετοχή, τη δραστηριότητα και τις ιδέες όλων σας.

 

Κυριακή 16/12

11:00 χριστουγεννιάτικο εργαστήρι – παιχνίδια

12:00 διαδραστική αφήγηση παραμυθιού

 

Κυριακή 23/12

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

 

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

 

 

AttachmentSize
24. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.doc37.5 KB
1 χρόνος Λαϊκή Επιτροπή N. Ιωνίας.jpg2.46 MB