ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Πρόσκληση σε σύσκεψη Γονιών-Μαθητών-Εκπαιδευτικών

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Εδώ και τώρα κάλυψη όλων των κενών – Οργάνωση σύσκεψης με γονείς και μαθητές την Πέμπτη 12/10 στις 20.00 στα γραφεία της ΕΛΜΕΖ 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ καταγγέλλει το γεγονός ότι ένα σχεδόν μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων, στα σχολεία της Β/θμιας του νησιού αυτή τη στιγμή λείπουν πάνω από 50 καθηγητές σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα κανένα σχολείο να μη μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από το γεγονός ότι για τουλάχιστον 8 χρόνια δεν έχουν γίνει διορισμοί, ενώ το Υπουργείο Παιδείας καλύπτει τα κενά με αναπληρωτές, καθυστερώντας την πρόσληψή τους, με αποτέλεσμα τα σχολεία να αδυνατούν να λειτουργήσουν. 

Απαιτούμε:

  • Μαζικούς διορισμούς ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα κενά – όλα τα σχολεία να λειτουργούν κανονικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
  • Άμεση κάλυψη των κενών με προσλήψεις αναπληρωτών. 

Καλούμε:

  • σε σύσκεψη τα ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του νησιού, την Ένωση Γονέων, τα 15μελή και τα 5μελή την Πέμπτη 12/10/2017 και ώρα 20.00 στα γραφεία της ΕΛΜΕΖ (Ευγενίδου 5 στο Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου), προκειμένου να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας και να οργανώσουμε τον κοινό μας αγώνα για κάλυψη όλων των κενών.
AttachmentSize
σε σύσκεψη.doc52 KB