Α.Σ.Ε. στο Σ.Ε.Π.Ε. Χαϊδαρίου: Αγωνιστικός Χαιρετισμός για τα αποτελέσματα των εκλογών για αντιπροσώπους!

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

σας ευχαριστούμε θερμά για την ψήφο σας και τη σημαντική ενίσχυση του ψηφοδελτίου μας, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ), που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ,

στις εκλογές του Συλλόγου μας στις 1/6/2017 για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ.

Θετικό ήταν επίσης ότι η Γ.Σ., παρά την έλλειψη καταστατικής απαρτίας, ψήφισε σχεδόν ομόφωνα ψήφισμα που κατέθεσε η ΑΣΕ ενάντια στη δρομολογημένη αξιολόγηση για "ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα" (ανάδειξη διευθυντών, αυτοαξιολόγηση, φύλλο αξιολόγησης, παύλα οι αιρετοί...).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις Γ.Σ. και σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Καμία πλέον ανάθεση και ανοχή! Συνεχίζουμε με τη στήριξή σας αταλάντευτα τον αγώνα για αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στη ΔΟΕ, ανασύνταξη του εκπαιδευτικού κινήματος και ισχυροποίηση του ταξικού προσανατολισμού του. Παλεύουμε για Ομοσπονδία, οργανωτή της πάλης των εργαζομένων στους δύσκολους καιρούς που έρχονται και όχι κυβερνητικό φερέφωνο!

Συνεχίζουμε πιο δυνατά! Οι πιο μεγάλοι αγώνες είναι μπροστά μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αποκαλυπτικό ήταν το γεγονός ότι από το ψηφοδέλτιο της "ανεξάρτητης" ΕΑΑΚΕ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) δύο μέλη βγήκαν στη Γ.Σ. και στήριξαν πλήρως το αντιεκπαιδευτικό έργο της κυβέρνησης (!) και μάλιστα ο ένας δήλωσε ότι, αν εκλεγόταν, θα ψήφιζε την κυβερνητική παράταξη στην 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ! Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η μεγάλη ευθύνη των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, που όχι μόνο σήκωσαν, μαζί με την κυβερνητική ΕΡΑ και την ΑΕΕΚΕ (πρώην ΠΑΣΚ, νυν ΣΥΡΙΖΑ), στην πλάτη τους τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση, αλλά συνεχίζουν να τον στηρίζουν κατεβαίνοντας ακόμα και σήμερα, που για 2,5 χρόνια τσακίζει τον λαό, τη δημόσια εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, στα ίδια ψηφοδέλτια με τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές! Δεν είναι τυχαίο που τρεις που δεν ψήφισαν το ψήφισμα της ΑΣΕ ενάντια στη δρομολογημένη αξιολόγηση ήταν ο επικεφαλής της ΕΑΑΚΕ, για χρόνια κι αυτός στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πάντα μαζί με τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και οι δύο συνυποψήφιοί του που δήλωσαν πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ δήλωσαν ότι οι αιρετοί τους θα μπουν στη διαδικασία καλής και κακής αξιολόγησης και θα αξιολογήσουν όσους υποψήφιους διευθυντές έχουν καταγγελίες!

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο συνάδελφο να προβληματιστεί για τη στάση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, να συμπορευτούν με το ταξικό κίνημα και το ΠΑΜΕ στον αγώνα για την ανατροπή! Εδώ βρίσκεται η ελπίδα!     

 

ΕΚΛΟΓΕΣ

ΙΟΥΝΗΣ 2017

86ηΓ.Σ. ΔΟΕ

ΙΟΥΝΗΣ 2015

84η Γ.Σ. ΔΟΕ

ψήφισαν

241

243

Έγκυρα

220

216

Α.Σ.Ε (το ψ/δ που στηρίζει το Π.Α.Μ.Ε)

105 και 1 αντ/πος

84 και 1 αντ/πος

Ενωτική Ανεξ/τη Αγων/κή Κίνηση Εκπ/κών (ΕΑΑΚΕ)

115 και 1 αντ/πος

132 και 1 αντ/πος

 

 

AttachmentSize
Αγωνιστικός Χαιρετισμός για τα αποτελέσματα των εκλογών 1η Ιούνη για αντιπροσώπους 6.6.2017.doc148.5 KB