Α.Σ.Ε. στο ΣΕΠΕ "Ο Θουκιδίδης": Για τα αποτελέσματα των εκλογών

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και αναδείξατε ξανά την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ),  πρώτη δύναμη και ενισχυμένη στις εκλογές του Συλλόγου μας στις 30/5/2017 για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ.

Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή και στις Γ.Σ. και σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Καμία πλέον ανάθεση και ανοχή!

Συνεχίζουμε με τη στήριξή σας αταλάντευτα τον αγώνα για αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στη ΔΟΕ, ανασύνταξη του εκπαιδευτικού κινήματος και ισχυροποίηση του ταξικού προσανατολισμού του.

Παλεύουμε για συσπείρωση δυνάμεων με στόχο τη δημιουργία μιας λαϊκής-κοινωνικής συμμαχίας, που ενιαία θα μπλοκάρει τα αντιλαϊκά-αντιεκπαιδευτικά μέτρα . Δε θα εναποθέτει την επίλυσή τους στην εναλλαγή κυβερνητικών διαχειριστών , με το κίνημα χειροκροτητή της κυβερνητικής πολιτικής και τους εργαζόμενους θεατές των εξελίξεων. Παλεύουμε για Ομοσπονδία, οργανωτή της πάλης των εργαζομένων στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!

Συνεχίζουμε πιο δυνατά! Οι πιο μεγάλοι αγώνες είναι μπροστά μας!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη ΓΣ παρουσιάσαμε και καταθέσαμε ολοκληρωμένο  Πλαίσιο Πάλης για την Εκπαίδευση, που θα αποτελεί για μας οδηγό το επόμενο διάστημα.  Σας ζητάμε για άλλη μια φορά, συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας  να κάνουμε πράξη τα λόγια της μεγάλης παιδαγωγού«Ρόζας Ιμβριώτη»Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους,μα για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα εμείς να γίνουμε άνθρωποι.Δενμπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμεδήθεν πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού.»       

                             

AttachmentSize
Χαιρετισμός.doc110 KB