Α.Σ.Ε στο Σ.Ε.Π.Ε. ΔΣ «ΑΛ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» : Για τη συγκρότηση του προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ «ΑΛ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ» στις 7/12/15 με θέμα τη συγκρότηση προεδρείου η τοποθέτηση μας ήταν η ακόλουθη:

Aντιπροσωπευτικό, αναλογικό προεδρείο, με βάση τη δύναμη της κάθε παράταξης, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Νοέμβρη για να εκφραστεί έτσι η βούληση των συναδέλφων και να λειτουργήσει ο Σύλλογος. Αυτό σημαίνει ότι οι θέσεις ευθύνης στο προεδρείο πρέπει να διατεθούν ως εξής:

η πρώτη δύναμη (Προοδευτικά Ρεύματα) τον πρόεδρο

η δεύτερη (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών -το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) τον αντιπρόεδρο

η τρίτη (Ανεξάρτητος Υποψήφιος) τον γραμματέα

η τέταρτη (Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση & Συνεργασία Εκπαιδευτικών) τον ταμία

η πέμπτη (Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς) τον ειδικό γραμματέα

Αφού ολοκληρώθηκαν οι προτάσεις από όλες τις παρατάξεις ζητήσαμε τον λόγο εκ νέου προκειμένου να τοποθετηθούμε στην πρόταση των εκπροσώπων της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης και ΕΡΑ για τη συγκρότηση αγωνιστικού προεδρείου (πρότειναν πρόεδρο από το ΠΑΜΕ και γραμματέα από τηνΑνεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση ή την ΕΡΑ). Συγκεκριμένα είπαμε το εξής: Η θέση μας για αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών και τη βούληση των συναδέλφων είναι πάγια και ενιαία σε όλους τους συλλόγους. Επιπλέον, ως ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών δεν κάνουμε καμία προγραμματική συμφωνία με άλλες παρατάξεις μετά τις εκλογές πίσω από την πλάτη των συναδέλφων που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Οποιαδήποτε συμμαχία το ΠΑΜΕ την κάνει μπροστά στους συναδέλφους, πριν από τις εκλογές προκειμένου ο καθένας και η καθεμία να ξέρει για πιο λόγο ψηφίζει την παράταξή μας.

Εμείς θεωρούμε ότι είναι αναγκαιότητα να συγκροτηθεί άμεσα το προεδρείο γιατί τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας (ασφαλιστικό, νέο μισθολόγιο κλπ) είναι οξύτατα, δεν περιμένουν και άρα επιβάλλεται η απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου μας. 

                                                                                                              Παλλήνη 7/12/15

AttachmentSize
προεδρείου (1).doc26.5 KB